Afbeelding

Wie is Minifarm

Mijn naam is Erwin van Liempd en ik ben MiniFarm.nl; al ruim 30 jaar ben ik in het bezit van Mini’s. Rond mijn 18e jaar kocht ik mijn eerste Mini. Sindsdien ben ik besmet met het virus want eenmaal een Mini, altijd een Mini, is mijn motto.De webshop bestaat sinds 2012 en is ontstaan uit passie voor de Classic Mini en zijn derivaten (kitcars). 

Afbeelding

Onze Visie

Om de Classic Mini in leven te houden is veel passie nodig en eigenlijk ook redelijk wat financiële bronnen. Zoals ik al eens in Autoweek heb geopperd lijkt me dat de Classic Mini door de ontwerpers en producenten gemaakt was voor maximaal 10 jaar. Gezien de jongste Mini’s al bijna 20 jaar oud zijn, ligt er een flinke taak.

Afbeelding

Onze Missie

De Classic Mini op de weg houden, dat is onze missie. MiniFarm.nl biedt daarom onderdelen aan voor élke beurs. Door verschillende gradaties in kwaliteit te verkopen, zowel origineel als aftermarket, moet het voor elke Mini rijder mogelijk zijn en blijven om zijn/haar Mini binnen eigen budget rijdend te houden. Door de kennis die ik met mijn jarenlange ervaring heb opgebouwd, geef ik graag gericht en eerlijk advies mee aan de klant.

Geschiedenis
2018
Lancering van de nieuwe versie van MiniFarm.nl
2012
Minifarm.nl online. We hadden het niet al te druk dus ga je leuke dingen doen.
2000
Aankoop 1e kitcar. de Midas Bronze. Helaas nog steeds niet klaar.
1994
Aankoop 2e mini, het bleef kriebelen. Enkele IMM's mee gedaan daarna verkocht(volgens mij leeft ie nog).Vele mini's gekocht sinds die tijd waaronder een mini VAN die ik nog steeds heb.
1986
Aankoop 1e mini, helaas maar kort plezier van gehad. er reed een Volvo in de zijkant.
Waarom MiniFarm?

Eerst Mini gekocht in 1986! Daarna zijn er nog vele aangekocht en nog steeds in bezit. 

Naast de passie voor de originele soorten Classic Mini's hebben we ook ruime ervaring met Kitcars.

Ruime voorraad aanwezig, wekelijks nieuwe onderdelen! Ook voor zoekopdrachten ben je bij ons aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we je adviseren wat de beste keus is voor een onderdeel. Eerlijk en duidelijk advies!

De prijzen van onze artikelen zijn grotendeels opgebouwd om kosten dekkend te werken, de Classic Mini op de weg houden is onze grootste zorg. Met de opbrengsten proberen we ook ons artikelbestand nog meer uit te breiden zodat je bij MiniFarm altijd je onderdeel kunt vinden en snel weer op weg bent!