Wie is MiniFarm.nl?

Mijn naam is Erwin van Liempd en ik ben MiniFarm.nl; al ruim 30 jaar ben ik in het bezit van Mini’s. Rond mijn 18e jaar kocht ik mijn eerste Mini. Sindsdien ben ik besmet met het virus want eenmaal een Mini, altijd een Mini, is mijn motto. De webshop bestaat sinds 2012 en is ontstaan uit passie voor de Classic Mini en zijn derivaten (kitcars).

Onze visie:

Om de Classic Mini in leven te houden is veel passie nodig en eigenlijk ook redelijk wat financiële bronnen. Zoals ik al eens in Autoweek heb geopperd lijkt me dat de Classic Mini door de ontwerpers en producenten gemaakt was voor maximaal 10 jaar. Gezien de jongste Mini’s al bijna 20 jaar oud zijn, ligt er een flinke taak.

Onze missie:

De Classic Mini op de weg houden, dat is onze missie. MiniFarm.nl biedt daarom onderdelen aan voor élke beurs. Door verschillende gradaties in kwaliteit te verkopen, zowel origineel als aftermarket, moet het voor elke Mini rijder mogelijk zijn en blijven om zijn/haar Mini binnen eigen budget rijdend te houden. Door de kennis die ik met mijn jarenlange ervaring heb opgebouwd, geef ik graag gericht en eerlijk advies mee aan de klant.

Mini rijden is niet leeftijd gebonden; je hebt het virus levenslang.

test