Betalen

iDeal

Bij iDeal kunt u middels uw internetbankier programma zonder kosten direct online betalen met ING/Postbank, Rabobank, ABNAMRO, SNS of Fortis. Hiervoor gebruikt u uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader, Postbank/ING TAN, SNS of Fortis.
Het voordeel is dat u zeer veilig betaalt en dat de levering zeer snel is doordat wij direct van de bank een terugmelding krijgen dat u heeft betaald.

Let op. Schrik niet dat u aan van Liempd vloerbedekkingverwijdering betaald, dit is mijn inkomstenbron. De mini is nog steeds hobby.

Overboeking

Na een aanvraag voor onderdelen en bevestiging kunt u per bank betalen door het bedrag over te maken. Per email ontvangt u de betaalgegevens om zonder extra kosten uw betaling te doen. Het nummer dat u kunt gebruiken is NL40RABO0133443302 t.n.v. E.H.J. van Liempd

Contant betalen bij afhalen

Tijdens de bestelprocedure geeft u aan dat u het product wenst af te halen.
Wij nemen vervolgens contact met u op zodra het product voor u klaar ligt. Dit kan telefonisch of per mail. Bij afhalen kan betalen door middel van contanten. Er is geen PIN automaat aanwezig.